Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Немовля у бруді, холоді та зі стороннім чоловіком: копи розібралися з горе-матір'ю

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Немовля у бруді, холоді та зі стороннім чоловіком: копи розібралися з горе-матір'ю

Жінка залишила дитину у будинку, температура в якому була майже така, як на вулиці, зазначили у поліції

У Херсоні правоохоронцям повідомили, що у приватному будинку на вул. Севастопольській неналежно доглядають за немовлям, хлопчик постійно плаче.

Правоохоронці з’ясували, що у житлі 35-річна мати залишила немовля на кілька годин у бруді, холоді та зі стороннім чоловіком, йдеться на сайті Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

Копи з’ясували, що немовля знаходилося у неприйнятних умовах – в будинку було брудно та холодно.

Жінка розповіла правоохоронцям, що лишила дитину на господаря будинку.

«Спочатку двері приватного будинку ніхто не відчиняв, поліцейські зачекали й потім підійшла 35-річна жінка. Вона розповіла, що винаймає тут кімнату, де мешкає разом з 6-місячним сином…», – зазначили у поліції.

Потім копи з’ясували, що немовля знаходилося у неприйнятних умовах – в будинку було брудно та холодно. За їхніми даними, температура у житлі була майже така, як на вулиці.

Правоохоронці провели з горе-матір’ю бесіду, зокрема, порадили не залишати сина на тривалий час зі сторонніми, а також краще про нього дбати.

Про інцидент копи повідомили співробітникам Ювенальної поліції та Служби у справах дітей, щоб згодом була проведена всебічна перевірка умов проживання немовля. 

Читайте також: Допомагала мамі: 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців (Відео).

Telegram Channel