Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні у частині Луцька пів дня не продаватимуть випивку

Фото ілюстративне.

Фото: depo.ua.

Сьогодні у частині Луцька пів дня не продаватимуть випивку

Це стосується закладів неподалік стадіоне «Авангард»

У зв’язку з проведенням футбольних матчів на стадіоні «Авангард», 27 жовтня з 12.00 по 18.00 та 29 жовтня з 16.00 по 20.00 забороняється продаж пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових в закладах торгівлі або ж на винос в закладах ресторанного господарства, розташованих в радіусі 100-метрової зони навколо чаші стадіону «Авангард», йдеться на сайті Луцької міськради.

27 жовтня з 12.00 по 18.00 та 29 жовтня з 16.00 по 20.00 забороняється продаж пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових.

Рекомендується також суб’єктам господарювання, які здійснюють свою господарську діяльність в радіусі 200-метрової зони навколо чаші стадіону «Авангард», обмежити режим роботи підвідомчих закладів під час та після проведення футбольних матчів.

Відповідне розпорядження прийняв сьогодні міський голова Ігор Поліщук. Контроль за його виконанням покладається на Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції НП України та департамент муніципальної варти міської ради.

Читайте також: 27 жовтня у Луцьку не буде світла: перелік адрес.

Реклама Google

Telegram Channel