Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцька районна рада хоче опалювати Горохівську лікарню за вдвічі завищеними цінами

У ситуації розбиратиметься суд.

Фото uagit.tv.

Луцька районна рада хоче опалювати Горохівську лікарню за вдвічі завищеними цінами

Горохівська міська рада готує позов до суду

У понеділок, 25 жовтня, на засіданні голів фракцій Горохівської міської ради відкинули пропозиції КП «Райтеплобуд» Луцької районної ради, яке хоче опалювати КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» за ціною, удвічі вищою, ніж це робить місцева влада.

Про це повідомляє Горохівська міська рада на своєму офіційному сайті.

Зараз КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» опалюється за ціною близько однієї тисячі гривень за одну гігакалорію.

Засідання відбулося за участю Горохівського міського голови Віктора Годика. Серед запрошених – представники КП «Горохівська багатопрофільна лікарня», комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд» і депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк. Основне питання – початок опалювального сезону комунальним підприємством «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради».

Зі слів представників «Райтеплобуд», вартість однієї гігакалорії теплової енергії підприємство планує постачати приблизно за 2300 гривень. Зараз КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» опалюється за ціною близько однієї тисячі гривень за одну гігакалорію. У котельні лікарні встановлено сучасні потужні твердопаливні котли. Відповідно керівництво міської ради і депутатський корпус категорично проти пропозиції КП «Райтеплобуд» як надавача теплоенергії.

Горохівська міська рада готує позов до суду не тільки з цього питання, але і щодо низки інших спірних з Луцькою районною радою об’єктів. Відповідне рішення ухвалено на чотирнадцятій позачерговій сесії міської ради.

Читайте також: Луцькому меру зменшили зарплату.

Telegram Channel