Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волейбол: Ольга Попович прокоментувала свою відставку з Аланти

Я росла та розвивалася разом з клубом.

Фото пресслужби ГО ФВУ.

Волейбол: Ольга Попович прокоментувала свою відставку з Аланти

Команда вже затвердила нового тренера

Після відставки Ольги Попопич з поста головного тренера «Аланти» новим керманичем команди став Артем Дигтяренко, передає пресслужба ГО ФВУ.

Нагадаємо, що керівництво клубу вирішило не продовжувати співпрацю з Ольгою Олександрівною, яка була дещо здивована таким рішенням. Бо на той момент в Суперлізі-Дмарт відбувся лише один тур. Його, до слова, дніпрянки завершили поразкою від «Хіміка» — 0:3. 

В будь-якому разі, бажаю Артему, тренерському штабу, дівчатам із команди «Аланта» перемог і міцного здоров'я!

- Після матчу з «Хіміком» у нас відбулася розмова з президентом «Аланти» Олександром Запишним, під час якої, здавалося б, розставили всі крапки над «і», - заявила в інтерв'ю пресслужбі ГО ФВУ Ольга Попович. - Ми обговорили терміни роботи з командою, тому що дві гри — це ще не показник готовності колективу, але потім було прийнято рішення усунути мене. Не знаю, чому так сталося. Я росла та розвивалася разом з клубом. Щось виходило, щось ні. В будь-якому разі, бажаю Артему, тренерському штабу, дівчатам із команди «Аланта» перемог і міцного здоров'я! Подальші плани? Зараз я проводжу час із сім'єю, займаюся дітьми. Сім'я — мій надійний тил. 

Читайте також: Волейбол: дніпровський Прометей підписав нову зв'язку

Реклама Google

Telegram Channel