Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
25-річний ковельчанин улаштував грандіозну ДТП у Рівному (Відео, фото)

Немає слів...

Фото Національної поліції.

25-річний ковельчанин улаштував грандіозну ДТП у Рівному (Відео, фото)

Чоловік стверджує, що заснув за кермом...

Повідомлення про автопригоду на вулиці Київській на спецлінію 102 надійшло сьогодні, першого листопада, о 14:40, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що водій «Volkswagen Passat», 25-річний житель Ковеля, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення спочатку із «ЗАЗ-1102», а потім — із «Honda Civic». Від удару «ЗАЗ» врізався у відбійник, а «Volkswagen» зупинив світлофорний стовп. 

Поліцейські на місці події встановили, що водій «Volkswagen Passat», 25-річний житель Ковеля, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення спочатку із «ЗАЗ-1102», а потім — із «Honda Civic».

На щастя, учасники ДТП отримали незначні тілесні ушкодження. В салоні автомобіля «Honda» перебувало подружжя киян із трьома дітьми. Після огляду медиками та надання допомоги їх, кермувальника «ЗАЗ» та пасажира  «Volkswagen» відпустили. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України. 

За результатами огляду на стан сп’яніння водій «Volkswagen» був тверезий, але у нього також відібрані біологічні зразки. Із його слів, він заснув за кермом. 

 

Читайте також: Обряд з горілкою на рівненському весіллі «рве» мережу (Відео).

Telegram Channel