Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мер волинського міста зганяв у Дубаї і поділився враженнями

В українській делегації було 40 осіб.

Фото Лента.

Мер волинського міста зганяв у Дубаї і поділився враженнями

Міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка, який побував в Об’єднаних Арабський Еміратах, обіцяє запровадити у рідному місті деякі новації, побачені там

Про це мер розповів під час брифінгу для журналістів, йдеться на офіційному сайті Володимира. Він, зокрема, зазначив:

– Ми брали участь у проєкті «Іноваційний прорив» у галузі освіти  від Асоціації міст України, завдяки чому були запрошені на всесвітню виставку «Експо-2020» у Дубаї. Мені випала честь бути серед 40 осіб делегації голів ОТГ зі всієї України. Для того, щоб не виникало питань, хочу зазначити, що дану поїздку профінансовано за програмою АМУ. Досі знаходжуся під приємними враженнями, адже  там люди дуже слідкують за порядком, який забезпечують, у тому числі і правоохоронні органи, і система відеоспостереження. Також вражений, що працівники, які виконують ремонтні роботи при високому температурному режимі на відкритому просторі, який досягає позначки +35,  дотримуються карантинних норм та маскового режиму.

Ігор Пальонка.
Ігор Пальонка.

 

Завдяки цій поїздці у мене виникло декілька  невеликих ідей, які у майбутньому  хочу втілити у громаді.

Завдяки цій поїздці у мене виникло декілька  невеликих ідей, які у майбутньому  хочу втілити у громаді. Пізніше про них повідомлю, оскільки треба порадитись із вузькопрофільними спеціалістами та інженерами щодо того, чи зможемо ми втілити це у життя. Вважаю, що відрядження було корисним, адже на власні очі побачив нові технологічні підходи, дуже вразило підсвітлення майже усіх будівель міста, що дуже гарно виглядає у вечірній час. Велику увагу у Дубаї приділяють і озелененню, яке забезпечено штучним поливом, оскільки місто збудоване у пустелі. На виставці відвідав український павільйон, де були представлені досягнення України, серед яких головним була система єдиного порталу державних послуг «Дія», якою дуже цікавились іноземні делегації.

Читайте також: Волинська письменниця Надія Гуменюк стала призеркою конкурсу «Гранд-Коронація слова»​.

Реклама Google

Telegram Channel