Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Вікторія Сюмар: Зеленський переслідує опозицію, бо знає, що Україну чекає холодна зима і принизливі переговори з Путіним

Сюмар – Зеленському: «Ви готуєте чергові відосики проти опозиції, бо ви знаєте, що вас чекає: холодна зима, жахливі переговори, які можуть закінчиться для країни політикою капітуляції».

Фото Європейська солідарність.

Вікторія Сюмар: Зеленський переслідує опозицію, бо знає, що Україну чекає холодна зима і принизливі переговори з Путіним

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар з трибуни парламенту озвучила жорсткі запитання до президента Зеленського

Вона наголосила – влада веде Україну до енергетичного колапсу і принизливих переговорів з Путіним, а Зеленський замість вирішення проблем з ковідом та енергетикою влаштовує «кадрову виставу» в уряді та переслідування опозиційних політиків.  

Вікторія Сюмар.
Вікторія Сюмар.

 «Сьогодні 700 людей померло від коронавірусу. Вчора їх було більше. Це найвищий рівень смертності від COVID 19 в світі. У нас лікарні забиті вщерть, і ви це знаєте. У нас не вистачає кисню, і це результати роботи «чемпіонів» по боротьбі з коронавірусом», – говорить Сюмар.

 

 «Ми вступаємо в опалювальний сезон з рекордно низькими запасами вугілля. 500 тисяч тонн замість 2 мільйонів 800 тисяч, які необхідні для початку сезону. В нас рекордно низькі запаси газу. І ви в цих умовах ще погоджуєтеся віддати Коломойському газу на 20 мільярдів гривень. Люди бояться холодних батарей, і недарма. Тому що країну від віялових відключень сьогодні рятує Білорусь. Ні, не Білорусь. Все добре знають, що рятує Путін. Чи робить це Путін безкоштовно? Ні. Очевидно він знає, що до нього приїдуть і попросять врятувати», – застерігає Сюмар.

«Ви сьогодні здаєте село Старомар‘ївку, яку українські військові зайняли ціною власних життів. Але ви від нього відмовляєтеся, бо знову таки хочете догодити і домовитися з Путіним. Ви про це мрієте. Напевно, ця політика за 2,5 роки – це і є політика «найвеличнішого лідера сучасності», про яку ми чули».

«Ви сьогодні здаєте село Старомар‘ївку, яку українські військові зайняли ціною власних життів. Але ви від нього відмовляєтеся, бо знову таки хочете догодити і домовитися з Путіним. Ви про це мрієте. Напевно, ця політика за 2,5 роки – це і є політика «найвеличнішого лідера сучасності», про яку ми чули», – зазначає Сюмар.

 

 «В країни дуже багато питань, як ці проблеми вирішувати, бо це очевидні проблеми. В країні є питання до влади. Де ті 40 мільйонів доларів, які були виведені разом з Коломойським, з яких не були сплачені податки? Але замість того, аби давати відповіді на ці питання країні, ви пропонуєте шоу і чергові відосики», – говорить Сюмар. 

«Це шоу, де в публічному будинку, ой вибачте в публічній установі, яка називається «Кабінет міністрів», сьогодні совають ліжка, це просто шоу. Тому що відповідальний за політику у нас один. І він сьогодні присутній в цьому залі. Я хочу, щоб він чесно сказав про результати цієї роботи», – наголосила Сюмар.

Читайте також: «Зеофшор. Поверни 40 млн доларів» - опозиція під час виступу Зеленського підняла плакати​.

Народна депутатка також нагадала Зеленському про «вагнергейт» і зазначила, що кишенькова парламентська ТСК займається профанацією. 

«Ви готуєте чергові відосики проти опозиції, бо ви знаєте, що вас чекає: холодна зима, жахливі переговори, які можуть закінчиться для країни політикою капітуляції і імплементації формули Штайнмаєра. І саме тому ви хочете запропонувати сьогодні людям чергове маски-шоу тут в парламенті, якісь чергові підозри опозиції, або всім тим депутатам, які сміють вас критикувати», – резюмує Сюмар. 

Реклама Google

Telegram Channel