Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волейбол: Іван Петков подав у відставку (Офіційно)

І в житті, і в спорті є зовсім непрості рішення.

Фото із сайту gong.bg.

Волейбол: Іван Петков подав у відставку (Офіційно)

Тепер тренер зосередиться тільки на клубній роботі

Іван Петков більше не є головним тренером болгарської жіночої збірної з волейболу. Цю інформацію підтвердили у національній федерації.

На днях Петков зустрівся з президентом Болгарської федерації волейболу Любомиром Ганевим і повідомив, що має інші плани на майбутнє. Обидві сторони потиснули один одному руки та побажали успіхів.

Двері болгарського волейболу для нього завжди будуть відкриті.

«Я надзвичайно вдячний Івану за те, що він зробив протягом останніх років, - прокоментував пресслужбі БФВ Ганев. - Бажаю Петкову успіхів у подальших починаннях. Двері болгарського волейболу для нього завжди будуть відкриті».

Зараз Петков очолює чемпіона української Суперліги дніпровський «Прометей», з яким нещодавно вийшов до групового раунду Ліги чемпіонів.

«І в житті, і в спорті є зовсім непрості рішення. Тим більше, коли вони пов’язані з родиною. А збірна Болгарії – це, як сім’я для мене і мого персоналу. Однак бувають моменти, коли доводиться приймати важкі рішення. - звернувся до преси Іван Петков. - Дякуємо всім дівчатам, з якими ми мали можливість працювати для розвитку команди в ім'я Болгарії та болгарського волейболу. Спасибі вам за самопожертву – за те, що ви залишили свої серця на тренуваннях і матчах, що ви повірили в наші спільні ідеї та цілі, що ви запалили іскру в уболівальників волейболу в нашій країні та змусили їх повірити в жіночу збірну. Що ви змусили Болгарію полюбити цю команду, і тому я вірю, що ви запалили багатьох дітей, щоб вони пішли своїм шляхом у волейбол».

Читайте також: Волейбол: Подоляни отримали назвисько «бізони» (Відео)

Болгарська федерація поки не обрала нового тренера для жіночої команди.

Максим Яблонський

Реклама Google

Джерело: bvf.bg
Telegram Channel