Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
В чемпіонаті Англії U-23 «Арсенал» урятувався від поразки, поступаючись 0:3, граючи у меншості і маючи форварда на позиції голкіпера (Відео)

Ото дали!

Фото twitter.com/ArsenalAcademy

В чемпіонаті Англії U-23 «Арсенал» урятувався від поразки, поступаючись 0:3, граючи у меншості і маючи форварда на позиції голкіпера (Відео)

Оце і є справжній футбольний характер...

Молодіжна команда лондонського «Арсеналу» увійшла в історію, показавши, що таке справжній характер, неймовірним чином врятувавшись від поразки в матчі з ровесниками з «Лестера» в чемпіонаті Англії U-23. Зустріч завершилася з рахунком 3:3.

Молоді футболісти провели сухий перший тайм, зате після перерви порадували фанатів гольовою феєрією, інформує УНІАН.

Хронологія зустрічі була наступною: «Лестер» забив три голи на 60-й, 74-й і 77-й хвилинах. Здавалося, що все в цій грі вже було вирішено, оскільки рахунок 3:0 тримався до 90-ї хвилини гри. Однак у компенсований час сталося щось фантастичне. Спочатку на 91-й хвилині гравцям «Арсеналу» вдалося відквитати один м'яч, після на 93-й хвилині Хатчінсон забив другий м'яч «канонірів». Крапку в грі поставив Фоларін Балогун, який забив на 97-й хвилині зустрічі, тим самим він врятував «Арсенал» від поразки.

Крапку в грі поставив Фоларін Балогун, який забив на 97-й хвилині зустрічі, тим самим він врятував «Арсенал» від поразки.

Відзначимо, що особливо красивими вийшли голи Хатчінсона і Балогуна.

Додамо, що після третього пропущеного голу воротар «Арсеналу» отримав травму, а так як замін більше не залишилося, у ворота встав данський нападник Міка Бірет.

Реклама Google

Читайте також: Срджан Радулович: «Ще раніше казав, що Ягупова – найкращий гравець світу».

Telegram Channel