Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Скоро шанувальники побачать новий спеціальний епізод «Гаррі Поттера»: офіційний тизер

У Гаррі - мільйони фанатів.

Скриншот 24 Каналу.

Скоро шанувальники побачать новий спеціальний епізод «Гаррі Поттера»: офіційний тизер

Студія HBO вирішила потішити фанатів поттеріани та підкинула їм привід для святкування

У період новорічних свят вийде новий спеціальний епізод Гаррі Поттера. Відбудеться це 1 січня 2022 року, передає 24 Канал.

Спеціальний епізод покликаний «віддати шану всім, на чиє життя вплинув цей культурний феномен». Спецвипуск з'явиться на сервісі HBO Max, його героями стануть Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Вотсон, Роббі Колтрейн, Гері Олдман, Хелена Бонем Картер та інші актори.

Актори поділяться історіями про зйомки фільмів франшизи та розкриють нові деталі створення поттеріани. Зокрема, актори знову побувають у оригінальних декораціях Гоґвортсу.

Також у спеціальному епізоді візьме участь Кріс Коламбус, режисер перших частин «Гаррі Поттера», однак не уточнюється, чи буде він головним режисером фільму, чи йому відводиться роль асистента.

На честь ювілею актори поділяться історіями про зйомки фільмів франшизи та розкриють нові деталі створення поттеріани. Зокрема, актори знову побувають у оригінальних декораціях Гоґвортсу.

Що відомо про світ Гаррі Поттера

Бестселер британської авторки Дж. К. Роулінг з семи романів адаптували в успішну кіно-франшизу з восьми фільмів. Стрічки вийшли у період з 2001 по 2011 роки. Ролі головних героїв зіграли тоді ще юні й невідомі британські актори Емма Уотсон, Руперт Грінт і Деніел Редкліфф, які стрімко стали неймовірно популярними.

Згоодом франшиза Гаррі Поттера отримала спінофф у вигляді фільмів із серіфї «Фантастичні звірі і де їх шукати». Із передбачених п'яти епізодів сьогодні вийшли два. На сьогодні вийшло два із запланованих п'яти фільмів. Сюжет розгортається за десятиліття до подій Гаррі Поттера, а головну роль Ньюта Скамандера зіграв Едді Редмейном.

Читайте також: Волинянка добралася до півфіналу шоу «Танці з зірками» (Відео).

Telegram Channel