Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вийшов кавер на пісню Володимира Івасюка «Червона рута»

У пісні з'являються теми українського олігархату, корупції, надлишку власного капіталу та забудови Києва.

Фото: Квітка надії в фейсбуці.

Вийшов кавер на пісню Володимира Івасюка «Червона рута»

До оригінальних строф співачка Люсі додала власні слова

Співачка Люсі та Koloah записали версію «Червоної рути» буковинського композитора та співака Володимира Івасюка. Це зробили в межах проєкту «Квітка надії», який присвячений фестивалю «Червона Рута».

Про це повідомляють на сторінці проєкту в Facebook, інформує Суспільне.

Співачка Люсі разом з електронним музикантом Koloah створили сучасну версію пісні, яка стала гімном молоді у 1970-х роках, — йдеться на сторінці.

Так у пісні з'являються теми українського олігархату, корупції, надлишку власного капіталу та забудови Києва (рядок «хтось забруднив хмарочосами Квіти» — про спробу знесення модерністської будівлі «Квіти України» в Києві).

До оригінальних строф співачка Люсі додала власні слова. Так у пісні з'являються теми українського олігархату, корупції, надлишку власного капіталу та забудови Києва (рядок «хтось забруднив хмарочосами Квіти» — про спробу знесення модерністської будівлі «Квіти України» в Києві).

За словами електронного музиканта Koloah, фігура Володимира Івасюка заслуговує більшої уваги.

«Зараз, як ніколи, потрібно говорити про те, що він був вбитий КДБ-шниками через свої ідеологічні погляди, які йшли в розріз з політикою радянської влади. Нехай «Червону руту» слухають усі, та, можливо, хтось дізнається для себе щось нове з історії української популярної музики», — каже електронний музикант Koloah.

Читайте також:Лежачий волинянин після інсульту пересів в інвалідний візок, щоб… затанцювати (Відео)

Реклама Google

 

Telegram Channel