Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 «Ви повинні змінити роботу». Відомо, що Де Дзербі кричав тренеру Руха (Відео)

Цей матч запам'ятався скандалом довкола тренерів обох команд.

Фото ФК Шахтар.

«Ви повинні змінити роботу». Відомо, що Де Дзербі кричав тренеру Руха (Відео)

Італійський тренер «гірників» був вилучений у вчорашньому поєдинку

Напередодні донецький «Шахтар» здобув непросту перемогу у домашньому матчі над «Рухом» (2:0) у рамках української Прем'єр-ліги, передає Спорт.юа.

У другому таймі Роберто Де Дзербі та Леонід Кучук отримали по жовтій картці від арбітра матчу.

Цей матч запам'ятався скандалом довкола тренерів обох команд. Зокрема, у другому таймі Роберто Де Дзербі та Леонід Кучук отримали по жовтій картці від арбітра матчу, а наприкінці поєдинку італієць побачив перед собою ще один «гірчичник» та був вилучений.

Як стверджує італійський журналіст Мікеле Крісьєлло, після того, як Де Дзербі отримав першу жовту картку, він пішов на лаву запасних, але незабаром її покинув. Вставши з крісла, Де Дзербі італійською прокричав у бік тренера «Руха»: «Ви повинні змінити роботу».

Джерело стверджує, що Де Дзербі вимовив це на адресу Леоніда Кучука, хоча з наявного відео складно про це судити, оскільки італієць начебто вимовляє свою репліку в інший бік - можливо, на адресу когось з помічників головного тренера «Руха».

Читайте також: «Подивилися 20 хвилин матчу Динамо». Срна оцінив ситуацію орендованих

Нагадаємо, після матчу помічник Де Дзербі Давіде Поссанцині заявив, що його шеф поважає і арбітрів, і суперників, а причиною вилучення назвав непорозуміння у зв'язку із мовними нестиковками.

Реклама Google

Telegram Channel