Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сталося чудо: Селезньов забив! (Відео)

Форвард знову на коні?

Фото УПЛ.

Сталося чудо: Селезньов забив! (Відео)

Минай з Інгульцем в Ужгороді розписали бойову нічию

Головний тренер «Минаю» Ігор Леонов, враховуючи дискваліфікації гравців зробив кадрові перестановки у стартовому складі своїх гравців, у порівнянні з минулим матчем. Замість Кулієва, Матича, Мякушка, Вишневського і Пенькова на поле стадіону в Ужгороді вийшли Кучер, Селезньов, Хахльов, Коваленко і Семенко. Щодо стартового складу Інгульця порівняно з минулим туром, то замість Шишки та Сітала на поле вийшли Бартулович і Гопей, передає Спорт.юа.

Вже  у дебюті гри господарі поля мали нагоду відкрити рахунок.

Вже  у дебюті гри господарі поля мали нагоду відкрити рахунок. Після розіграшу кутового пробивав головою Горін, але Гальчук зумів ліквідувати загрозу. Напруга у битві аутсайдерів поступово зростала. Ігрових зіткнень було чимало, і арбітру Блавацькому доводилося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток.

Одна ж з контратак «Інгульця» завершилася взяттям воріт. Після розіграшу кутового невдало вибив м’яч Горін, і захисник Ковальов першим встиг на добивання. Для Ковальова це був довгоочікуваний перший гол в УПЛ – у 96-й грі. При цьому завершився і затяжний безгольовий серіал команди з Петрового, який з 27 вересня тривав 391 (!) хвилину.

Гравці «Минаю» намагалися відновити рівновагу і під кінець першого тайму зуміли забити гол. Після удару Білонога м’яч влучив у стійку воріт, і досвідчений Селезньов зумів нанести влучного удару. Для Селезньова це був вже 117-й гол в УПЛ, в тому числі довгоочікуваний перший у складі закарпатського клубу. І на останніх секундах тайму господарі зуміли вийти вперед. Після розіграшу кутового Горін у падінні пробив головою в дальній кут воріт.

Другий тайм активніше розпочали гравці «Інгульця», створивши декілька небезпечних моментів. Міг оформити дубль Ковальов, виконуючи штрафний удар, але Кучер у красивому кидку відбив м’яч, який летів під поперечину. Згодом Козак з ударної позиції пробив поруч зі штангою. Забракло влучності і удару головою Гопея.

Гості продовжували більше володіти м’ячем, проте через брак завершальних передач та ударів гольових моментів біля воріт Кучера не виникало. І все ж, перевага «Інгульця» матеріалізувалася в забитий гол. Відзначився «джокер» Сергія Лавриненка Плохотнюк, який у боротьбі за м’яч зумів пробити у дальній кут воріт.

Після пропущеного голу вже активізувалися гравці «Минаю», намагаючись вирвати перемогу. Проте нічийний рахунок матчу так і не змінився. Тож обидва суперники збільшили свої безвиграшні серіали в чемпіонаті. Клубний рекордний серіал «Минаю» триває 13 ігор: 6 нічиїх та 7 поразок, а безвиграшна серія «Інгульця» - 8 ігор: 3 нічиї та 5 поразок.

Читайте також: «Ви повинні змінити роботу». Відомо, що Де Дзербі кричав тренеру Руха (Відео)

 Українська Прем'єр-ліга. 15 тур.

«Минай» - «Інгулець» - 2:2.

 Селезньов, 39, Горін, 45+1 - Ковальов, 28, Плохотнюк, 80.

 Петрусенко, 64, Месхі, 74, 90+2 - Коробенко, 12, Бартуловіч, 16, Гопей, 41, Шарай, 90+3.

 Месхі, 90+2 (друге попередження).

«Минай»: Кучер - Гончар, Горін, Семенко, Синьогуб - Месхі, Петрусенко - Білоног (Байдал, 76), Хахльов, Б. Коваленко (Кобак, 76) - Селезньов (Вишневський, 56).

«Інгулець»: Гальчук - Асмелаш, Поспєлов, Ковальов, Опанасенко (Головкін, 83) - Коробенко (І. Коваленко, 46) - Полегенько, Запорожець, Бартуловіч (Лупашко, 46), Козак (Шарай, 62) - Гопей (Плохотнюк, 62).

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Telegram Channel