Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Москаль заявив, що Єрмак є агентом російських спецслужб і назвав агентурний псевдонім

Андрій Єрмак.

Фото УП.

Москаль заявив, що Єрмак є агентом російських спецслужб і назвав агентурний псевдонім

Колишній народний депутат та ексглава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що керівник Офісу президента України Андрій Єрмак є агентом спецслужб Російської Федерації

 

Про це він заявив в ефірі програми «Прямим текстом» на «5 каналі», пише УН. 

«У Росії вголос кажуть, що там ваш «Тимофєєв» робить? А я кажу: «Який «Тимофєєв»? Ну так це агентурний псевдонім Єрмака (Андрій Єрмак — Ред.), в Росії… Тимофєєв… Що ми робимо в нашій країні, Юрію Віталійовичу?», — сказав Москаль.

Минулого року колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що підозрює Єрмака в тому, що він є агентом російської розвідки.

Нагадаємо, у вересні минулого року колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що підозрює Єрмака в тому, що він є агентом російської розвідки.

Після питання Гордона про те, чи є у Богдана докази цього, той відповів: «У мене є і підозри, і думки, і багато чого. Але сказати в прямому ефірі, звинуватити людину в тому, що він злочинець - я не можу», — сказав тоді Богдан.

Читайте також: Росія планує вторгнення в Україну на трьох напрямках: розвідка США поділилася даними.

Telegram Channel