Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Погода на вівторок, 23 листопада: волинянам обіцяють трохи мокрого снігу з дощем

Будьте обережними!

Фото charivne.info

Погода на вівторок, 23 листопада: волинянам обіцяють трохи мокрого снігу з дощем

На дорогах місцями ожеледиця

Якою буде погода на Волині завтра:

23 листопада синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та ранком туман, слабка ожеледь. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3⁰ морозу, вдень 1-3⁰ тепла.

Хмарна погода з проясненнями спостерігатиметься і на теренах Волинської області. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та ранком туман, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5⁰ морозу, вдень 0-5⁰ тепла.

Найтепліше 23 листопада було у 2003-му році – плюс 11,8 градуса, найхолодніше – у 1998-му році – мінус 16,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

23 листопада вшановується пам’ять апостолів Ераста, Олімпа, Родиона. У народі казали: «З Ераста чекай льодяного насту». Іній на деревах передвіщав мороз, а туман — тепло. Однак, якщо цього дня на деревах іній лежав зранку, то до самого Введення (4 грудня) морози будуть змінюватися відлигою. Погода у цей час дуже мінлива: «Ераст на все гаразд: і на холод, і на голод, і на хуртовину».

Прогноз погоди на післязавтра:

24 листопада на Волині збережеться хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2⁰ морозу до 3⁰ тепла, вдень 2-7⁰ тепла.

 

Реклама Google

Читайте також: Якщо поставити 100 «баксів» на перемогу «Шахтаря» над «Інтером» – можна одержати 1000.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel