Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Іван Петков розповів про матч з «Локомотивом» у ЛЧ (Відео)

Локомотив – чемпіон Росії.

Фото пресслужби СК Прометей.

Іван Петков розповів про матч з «Локомотивом» у ЛЧ (Відео)

Український гранд жіночого волейболу СК “Прометей” вже сьогодні проведе свій перший в історії поєдинок у рамках групового етапу Ліги чемпіонів ЄКВ

Суперником нашої команди буде чинний чемпіон Росії «Локомотив» (Калінінградська область), передає пресслужба ГО ФВУ (Відео)

Відразу після свого заключного матчу ІІ-го етапу Кубка України-Дмарт «червоно-білі» вирушили до Мінська, де, власне, і відбудеться гра єврокубку. Нагадаємо, що на внутрішній арені вони зустрічалися з «Нафтусею», «Регіною-2-КОСЛ» та «Полтавчанкою-ПНПУ».

У Лізі чемпіонів виступають найсильніші клуби Європи.

- Ми грали з молодими командами зовсім іншого рівня,- розповів Іван Петков. - У Лізі чемпіонів виступають найсильніші клуби Європи, і «Локомотив» є одним із них. Зрозуміло, що перед єврокубковим протистоянням з росіянками нам хотілось би зустрітися з суперниками, які набагато вищі класом.

- Що можете сказати про «Локомотив»?

- Локомотив – чемпіон Росії. Це добре організована команда з якісними волейболістками, які постійно грають у єврокубках. А досвід тут має велике значення. Сподіваюся, що вийде цікавий матч.

- Багато хто схиляється до думки, що саме «Локомотив» є фаворитом вашої групи, де також виступають німецький «Дрезднер» та польський «Девелопрес». А як вважаєте ви?

- Подивимося... Я думаю, що всі команди мають шанси, і ми зокрема. Так, можна говорити, що «Локомотив» - фаворит. Але ми працюємо кожного дня, щоб отримати свій шанс.

Читайте також: Мірча Луческу: «Грандам часто дають легку допомогу. З тими ж пенальті» (Відео)

Матч між російським «Локомотивом» та вітчизняним «Прометеєм» відбудеться 23 листопада в Мінську. Початок о 18:00. Онлайн-трансляція на Youtube-каналі Dmart TV.

Реклама Google

Telegram Channel