Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волейбол: «Прометей» дебютує в груповому етапі ЛЧ (Анонс, трансляція)

Волейбольна Україна сьогодні вболіває за вогнягу команду.

Фото пресслужби СК Прометей.

Волейбол: «Прометей» дебютує в груповому етапі ЛЧ (Анонс, трансляція)

23 листопада СК «Прометей» дебютує в груповому етапі Ліги чемпіонів ЄКВ. Суперником «червоно-білих» буде російський Локомотив (Калінінградська область). Відзначимо, що саме наші опонентки є приймаючою стороною у стартовому турі єврокубку

Втім, у Європейській конфедерації волейболу прийняли рішення перенести обидва матчі команд на нейтральну територію. Тож перший поєдинок пройде в Мінську в Палаці спорту «Уруччя», пише пресслужба СК Прометей.

Початок о 18:00. Відео онлайн-трансляцію протистояння дивіться на Youtube-каналі Dmart TV.

Початок о 18:00. Відео онлайн-трансляцію протистояння дивіться на Youtube-каналі Dmart TV.

Історія «Локомотива» розпочалася в 2018 році. В минулому сезоні підопічні Андрія Воронкова у фіналі Суперліги Паріматч зустрічалися з московським «Динамо». Програвши у двох стартових партіях, «залізничниці» змогли переломити хід гри та виграли свій перший в історії титул чемпіона Росії.

Левову частку клубу складають вітчизняні волейболістки. Проте у його складі є і дві легіонерки: сербська догравальниця Буша Бьянка та лідерка збірної Польщі — діагональна Мальвіна Смаржек-Годек. Остання є кращою у російському колективі за ейсами та заробленими очками.

Цієї миті після 7-ми зіграних турів чемпіонату Росії «Локомотив» очолює турнірну таблицю змагань зі стовідсотковим показником.

Читайте також: У ВК «Дніпро» – новий головний тренер

Додамо, що підопічні Івана Петкова потрапили до квартету «А, де також зустрінуться з німецьким «Дрезднером» та польським «Девелопресом».

Реклама Google

Telegram Channel