Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Голова офісу президента сховав велику «заначку» у ванній президентського палацу

Політик подав у відставку.

Фото УНІАН.

Голова офісу президента сховав велику «заначку» у ванній президентського палацу

Політика звинувачують у «торгівлі впливом»

Голова офісу президента Перу Бруно Пачеко сховав у ванній президентського палацу гроші. Під час обшуків прокурори знайшли 20 тисяч доларів.

Про це повідомляє УНІАН.

Слідчі дії проводилися в п'ятницю, 19 листопада, в рамках розслідування у справі про «торгівлю впливом» з боку чиновників. За його словами, він відкладав гроші зі своєї зарплати, яка становила 25 тисяч перуанських солей, а це приблизно 6250 доларів. При цьому політик не пояснив, чому зберігав гроші у ванній кімнаті офісу.

Пачеко звинувачують у тому, що він тиснув на керівника податкового та митного агентства країни, щоб компанії, якими керують його друзі, отримали більш вигідні умови.

Пачеко звинувачують у тому, що він тиснув на керівника податкового та митного агентства країни, щоб компанії, якими керують його друзі, отримали більш вигідні умови. Сам же голова офісу президента заперечує всі звинувачення.

Читайте також: Люди чудуються: у селі на Рівненщині на одній вулиці мешкає шість пар близнюків та двійнят (Відео).

Політик того ж дня подав у відставку. При цьому Пачеко запевнив, що йде з посади не через будь-які правопорушення, а щоб захистити президента від «наклепницької кампанії».

А наш не йде…

Реклама Google

Telegram Channel