Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанка за 10 євро обіцяє подарувати квартиру одному з 5000 охочих

Візьмете участь?

Фото з фейсбук-сторінки Анастасії Варенюк.

Лучанка за 10 євро обіцяє подарувати квартиру одному з 5000 охочих

Анастасія Варенюк придумала цікавий розіграш. Вона вирішила подарувати людям житло

Власником помешкання стане той, кого вона обере за допомогою жеребкування. Квартира розташована в будинку на проспекті Волі. Аби взяти участь в розіграші, бажаючим потрібно переказати власниці 10 євро. 

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Лучанка розповіла, що має помешкання, яке розташоване в Луцьк на проспекту Волі 8-а.

– Вікна виходять на парк та річку Стир – у самому серці Волині, в історичній частині, біля самого замку Любарта… тому я вирішила, що мрія потребує якихось дій. Для початку я подарую своє гніздечко і здійсню чиюсь мрію. Умови прості: 10 євро – і ви отримуєте подарункову картку для участі у конкурсі. Коли назбирається 5000 учасників ми запросимо Луцьку блогерку, і в прямому ефірі із допомогою рендома (або іншої програми, ми ще зробимо голосування на цю тему) оберемо щасливчика, який отримає дарчу на квартиру. Таким чином ми здійснимо мрії один одного, – розповіла Анастасія.

Тих, кому ідея не до вподоби і хто не вірить у реальність її втілення, авторка просить не брати участі і  не вникати у процес. 

– Для «скептиків», які казатимуть, що це лохотрон – прошу просто не брати участі і проходити повз, адже я люблю фан, люблю драйв, коли весело і класно. Я чекаю своїх людей, які будуть насолоджуватись процесом, які зрозуміють весь гумор цього «конкурсу», які усвідомлять, що допомогають у здійсненні моєї мрії, – зазначила вона.

 Чекаю своїх людей, які будуть насолоджуватись процесом, які зрозуміють весь гумор цього «конкурсу», які усвідомлять, що допомогають у здійсненні моєї мрії

Умови конкурсу: підписатися на інстаграм Анастасії – @geragrechka, де вона буду ділитись в історіях деталями. Купити фішку за 10€ ( оплату можна здійснити на карту Приватбанку за курсом актуальному в день покупки (курс євро продаж), можна і особисто при зустрічі, раптом кого зацікавить юридична сторона чи просто подивитись, хто каламутить воду ( після оплати обов’язково зберігати чек до дня розіграшу, скинути їй фото і свої прізвище та ім’я і посилання на соцмережу). Потрібно буде зробити репост собі на сторінку і зберігати пост у шапці, доки не назбираається 5000 учасників для розіграшу.

– Максимально поширимо цей фан, щоб здійснити вашу мрію – власний куточок, який ви зможете облаштувати і жити, чи якщо ви з іншого міста –здавати в оренду, або взагалі продати. Просто, правда? А найголовніше – якщо у нас все вийде, то податок на оформлення дарчої ( 7% вартості квартири) я беру на себе. Дарча не може бути оскаржена у суді, що збереже ваші нерви і дозволить спокійно насолодитись своїм призом без мук сумління.  Почнемо?, – написала волинянка.

Читайте також: Голова Луцька пояснив, чому не розширили проїжджу частину проспекту Волі під час реконструкції

 

 

 

Telegram Channel