Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Убив і сховав тіло: острозький скульптор «сяде» за вбивство жінки та замах на життя товариша

Майстерня обвинуваченого, у якій знайшли тіло жінки.

Фото ostrog.rayon.in.ua.

Убив і сховав тіло: острозький скульптор «сяде» за вбивство жінки та замах на життя товариша

15 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури 54-річного чоловіка  визнано винним в умисному вбивстві жінки та закінченому замаху на умисне вбивство товариша (ч.1 ст.115, ч.2 ст.15 п.13 ч.2 ст.115 КК України).

Прокурор у суді довів, що в січні 2020 року в Острозі, в майстерні, де працював скульптор, між ним та жінкою на побутовому ґрунті виникла суперечка, під час якої чоловік кухонним ножем завдав смертельного удару в груди потерпілої, інформує пресслужба прокуратури Рівненської області. Аби приховати сліди злочину скульптор тіло жінки захоронив в насосній ямі своєї майстерні, засипавши його попелом.

Аби приховати сліди злочину скульптор тіло жінки захоронив в насосній ямі своєї майстерні, засипавши його попелом. А через місяць після цього, розпиваючи спиртне з чоловіком у тій же майстерні, його 30-річний товариш поцікавився специфічним запахом, після чого отримав 3 удари в ділянку голови ножем-тесаком.

А через місяць після цього, розпиваючи спиртне з чоловіком у тій же майстерні, його 30-річний товариш поцікавився специфічним запахом, після чого отримав 3 удари в ділянку голови ножем-тесаком. Потерпілому вдалося вибігти з приміщення і таким чином врятувати собі життя.

Після цього правоохоронці провели огляд майстерні скульптора, в ході якого в насосній ямі і виявили труп жінки, яка вже тривалий час перебувала у розшуку.

Попри те, що засуджений свою причетність до вчинення інкримінованих йому злочинів до останнього заперечував – його винуватість повністю доведена у суді. Прокурор наполягала на максимальному терміні ув’язнення, передбаченому санкцією статей. Суд повністю підтримав позицію прокуратури і призначив обвинуваченому 15 років позбавлення волі.

Вирок законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в суді апеляційної інстанції.

Читайте також:Вдарив сокирою по голові: чоловік ледь не вбив рідного сина

Telegram Channel