Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Зеленський каже, що Ахметов взявся за підготовку до державного перевороту в Україні

Зеленський заявив, що втікати до Ростова не збирається!

Фото EPA/UPG.

Зеленський каже, що Ахметов взявся за підготовку до державного перевороту в Україні

Водночас глава держави запросив олігарха у свій офіс

Президент Володимир Зеленський каже, що отримав інформацію про можливу підготовку державного перевороту в Україні і, що у це питання готовий включитися олігарх Рінат Ахметов.

Про він заявив під час прес-марафону 26 листопада, повідомляє УП.

Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися. Або до відповідних органів.

Зеленський каже, що оточення втягує Ахметова процес проти свого народу та президента, а в інформаційну війну, мовляв, олігарх уже включився.

При цьому президент сказав, що «не вірить у держперевороти».

Пряма мова: «Ми отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот. 1-2 грудня… Це не тільки агентурна інформація, а і звукова, де представники з України, скажімо так, з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Що буде залучено мільярд доларів...

Читайте також: Двоє жителів Краматорська приїхали до Львова, щоб зробити «бендерівські» написи на польському меморіалі (Фото).

Я вважаю, що Ахметова втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав її, вважаю, що це буде його велика помилка, тому що не можна воювати проти свого народу та обраного ним президента. Вважаю, що це його оточення втягує його в таку війну…

Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися. Або до відповідних органів, – заявив глава держави.

Реклама Google

Telegram Channel