Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Зеленський бідкається, що не ділить прибутки з Ахметовим

Володимир Зеленський.

Фото УП.

Зеленський бідкається, що не ділить прибутки з Ахметовим

Про це він сказав, відповідаючи на запитання про закон про боротьбу з олігархами

 Президент розповів, як мають вести свою суспільну діяльність багаті люди та які обмеження в цьому встановлює закон, пише Прямий. Крім того, він висловив думку, що люди з великими статками в часи скрути в державі мають долучатися до вирішення проблем та допомагати відповідними ресурсами. «Сьогодні знайти міжнародні інвестиції в державу дуже складно. А внутрішні інвестиції – вони є. Ці гроші є», – додав він.

Ми очікуємо на ці гроші, а вони є в державі. Вони є у людей, які є громадянами України. Чому ні?

«Так кажуть, що на руках у деяких людей є неінвестованих 10-20 мільярдів. Великі гроші. Ми іноді очкуємо підтримки від Міжнародного валютного фонду. І хочу подякувати, ми підписали і отримали транш. Але тим не менше – ми очікуємо на ці гроші, а вони є в державі. Вони є у людей, які є громадянами України. Чому ні?», – зазначив Володимир Зеленський.

«А в чому питання? Хтось сказав, що забере власність? Хтось сказав, що не можна новини? Хтось сказав, що забере телеканал? Ніхто це не говорить. Люди просять, будь ласка, будьте великим бізнесом, заробляйте гроші. А хто, що забрав, якщо всі пишуть, що цифри, які заробив Ахметов вони збільшилися», – зазначив він.

Читайте також: «Забрали час на особисте життя» - Зеленський нахамив Ткачу на питання про гулянку Єрмака​.

«Я з Рінатом Леонідовичем не ділю прибуток», – сказав президент.

Він зазначив, що закон про деолігархізацію має на меті стабілізацію ситуації в державі та спільний підхід держави та бізнесу до вирішення проблем.

Telegram Channel