Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Віддав кисневу маску дитині: пожежник отримав нагороду

Істинний рятувальник.

Скріншот.

Віддав кисневу маску дитині: пожежник отримав нагороду

Відео та фото з кадрами порятунку дитини під час пожежі у багатоповерхівці у Києві вразило багатьох громадян і було поширено у соцмережах

Міністерство внутрішніх справ відзначило столичного рятувальника, який, виносячи з пожежі дитину, віддав їй свою кисневу маску. Про це йдеться у повідомленні МВС на сторінці у Facebook, передає УНІАН.

«Сьогодні міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вручив нагрудний знак «За відвагу в службі» полковнику цивільного захисту Олександру Гвоздику. Рятувальника, який віддав свою кисневу маску дитині і врятував її», - зазначено у повідомленні.

 

 

 

Як повідомляв УНІАН, 22 листопада у Києві сталася пожежа у 16-поверховому новому житловому будинку на проспекті Перемоги, 67-А (Святошинський район).

В житловій новобудові загорілися електрощитові з 5-го по 16-й поверхи. Рятувальники евакуювали з верхніх поверхів, а також з ліфта, 31 людину, зокрема й 1 дитину.

На відео видно, як рятувальник виносив дитину з верхніх поверхів, закривши її обличчя своєю маскою.

Відео та фото з кадрами порятунку дитини вразило багатьох громадян і було поширено у соцмережах. На них видно, як рятувальник виносив дитину з верхніх поверхів, закривши її обличчя своєю маскою.

Читайте також:Неймовірно: лучанин засіяв чорнобривцями тисячу кілометрів узбіч волинських доріг (Фото, відео)

Telegram Channel