Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
«Вагнергейт», оборудки з Коломойським та корупція оточення Зеленського: Порошенко назвав питання, які турбують західних партнерів

Відповідей нема?

Фото eurosolidarity.org.

«Вагнергейт», оборудки з Коломойським та корупція оточення Зеленського: Порошенко назвав питання, які турбують західних партнерів

На пресконференції президент Володимир Зеленський не відповів на найголовніші запитання, які турбують і українців, і міжнародних партнерів нашої держави

Натомість він звинувачував журналістів та демонстрував свої численні фобії.

Про це сказав в ексклюзивному інтерв‘ю для програми The Week на телеканалі Прямий лідер партії «Європейська Солідарність», п‘ятий Президент Петро Порошенко. 

«Я думаю, що вчора на прес-конференції українське суспільство хотіло отримати відповіді – спочатку звіт, що ти зробив. А друге – відповіді на ті питання, які сьогодні з’явилися у суспільства», – зазначає Порошенко. 

«Відповіді на питання – як, чому він спільно з Коломойським відмивав гроші, які були вкрадені у вкладників ПриватБанку, що було оприлюднено в розслідуванні Pandora papers», – нагадав Порошенко. 

Це про спільну крадіжку, відмивання і несплату податків з десятків і десятків мільйонів доларів, які ще не всі оприлюднені. Про це мовчить Зеленський вже більше місяця

«Ще раз наголошую – це не про офшори. Це про спільну крадіжку, відмивання і несплату податків з десятків і десятків мільйонів доларів, які ще не всі оприлюднені. Про це мовчить Зеленський вже більше місяця», – констатує п’ятий Президент. 

«Пояснити ситуацію про «вагнерівців». Хто буде розслідувати? Комісія Безуглої, де зібралися всі з конфліктом інтересів, вісім «слуг» з однією метою – відмити Єрмака і відмити Зеленського?», – запитує Порошенко. 

«Пояснити, в який спосіб ти на святий День Революції гідності влаштував ці незграбності з гелікоптерами МНС?», – перераховує Порошенко. 

«Чи були отримані якісь відповіді – ні. Ми почули жорстку і агресивну атаку на журналістів. У нас було тільки два журналіста, які мали добре відношення пана Зеленського. Це представник каналу 1+1, який «ніякого відношення до нього і до олігархів» не має. І канал ДОМ, який існує за рахунок коштів платників податків», – зауважив Порошенко. 

«Я, до речі, хочу висловити слова підтримки кореспондентці Прямого каналу Анні Дзьобі, з якою так по-звірячому поводилися Зеленський і його мордовороти», – говорить Петро Порошенко. 

«Безумовно, ця прес-конференція викликає серйозне занепокоєння. Не тільки в українських громадян, не тільки в українських журналістів. Не тільки в українських громадських діячів. Бо це неповага до людей. А й у наших міжнародних партнерів. Бо вони потребували пояснення, що ж відбувається. І на жаль, ні українські громадяни, ні українські журналісти, ні наші іноземні партнери відповіді на питання, які їх хвилювали, не отримали», – резюмує Петро Порошенко. 

Читайте також: Купівля електроенергії у Білорусі – це пастка для України, – Порошенко

Реклама Google

Telegram Channel