Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Покарали водія «Волиньгазу», який у Ковелі збив неповнолітнього

Суд присудив обвинуваченому три роки позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Фото Укрінформ.

Покарали водія «Волиньгазу», який у Ковелі збив неповнолітнього

Водій-слюсар «Волиньгазу» за ДТП у Ковелі, під час якої постраждав неповнолітній, отримав умовний термін

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд, пише ІА Волинські новини.

Рухаючись вулицею Грушевського автомобілем «ГАЗ» із перевищення допустимої швидкості, збив неповнолітнього, який переходив дорогу.

Як йдеться у матеріалах справи, ДТП сталася 23 грудня 2019 року. Того дня близько 11 години водій, рухаючись вулицею Грушевського автомобілем «ГАЗ» із перевищення допустимої швидкості, збив неповнолітнього, який переходив дорогу.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждалий отримав відкритий перелом обох кісток правої гомілки, здавлення та осаднення правої гомілки, масивну скальповану рану м`яких тканин правого гомілково-ступневого суглобу, яка за ступенем тяжкості відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.
Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому. Також зазначив, що повністю відшкодував завдану майнову шкоду постраждалому.

Читайте також: З'явилася перша фотографія штаму коронавірусу «Омікрон»​.

Суд присудив обвинуваченому три роки позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортними засобами. Врахувавши, що волинянин перебуває на обліку в обласному центрі онкології та потребує лікування, замінив на 1 рік іспитовому терміну.
Мар'яна ТАРАСЮК.

Реклама Google

Telegram Channel