Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на вівторок, 30 листопада: зима вже стукає у двері волинян

Отакої!

Фото vchasnoua.com

Погода на вівторок, 30 листопада: зима вже стукає у двері волинян

Одягайтеся тепліше...

Якою буде погода на Волині завтра:

30 листопада синоптики прогнозують у Луцьку хмарну з проясненням погоду. Вночі мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла, вдень 0-2⁰ тепла.

Хмарно з проясненням буде і на теренах Волинської області. Вночі мокрий сніг, вдень місцями невеликий мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.  Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень від 1⁰ морозу до 4⁰ тепла.

Найтепліше 30 листопада було у 2000-му році – плюс 11,2 градуса, найхолодніше – у 1993-му році – мінус 11,9 градуса.

Народний прогноз погоди:

30 листопада відзначається день пам’яті святителя Григорія чудотворця, єпископа Неокесарійського. У народі цього святого називали Зимовказівником, оскільки погода цього дня вказувала на те, якою буде прийдешня зима. Якщо на Григорія стояла хороша погода, то й зима обіцяла бути хорошою, якщо погода була поганою, то й зима поганою буде. З цього дня встановлюються стійкі морози і землю застилає сніговий покрив.

Прогноз погоди на післязавтра:

1 грудня на Волині збережеться хмарна з проясненням погода. Вночі сніг та мокрий сніг. Вдень невеликий мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура  вночі від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень від 2⁰ морозу до 3⁰ тепла.

Реклама Google

Читайте також: В Англії відвідувачі три дні вимушено пиячили у пабі, який занесло снігом.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel