Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Не дорога, а пекло: на Волині просять відремонтувати шлях в напрямку Львова

Частину дороги відремонтують наступного року.

Фото Суспільне.

Не дорога, а пекло: на Волині просять відремонтувати шлях в напрямку Львова

Шість кілометрів дороги Іваничі – Долинка в напрямку Львова просять відремонтувати жителі Іваничівської громади Володимир-Волинського району

Про це Суспільному повідомив місцевий житель Микола Панасюк.

З його слів, дорога вкрита вибоїнами, місцями проїхати неможливо і водії з’їжджають на ґрунтовий шлях. Чоловік каже: неодноразово збирав підписи жителів громади і звертався до місцевої влади з проханням відремонтувати автошлях, яким курсують міжобласні автобуси.

Дорога пролягає через вулицю Львівську і село Долинка Іваничівської тергромади та сполучає Волинь і Львівську область. Стан автошляху в жахливому стані, – розповів житель Іванич Микола Каламуняк.

 

 «По декілька разів на день цією дорогою їздимо, ремонт підвіски, що там казати, ремонтується постійно. Як замерзає, тут їдеш, то проламується лід. У кого захисту немає, то одразу готуйте піддон», – каже волинянин.

Орієнтована протяжність дороги, яку потрібно відремонтувати, - 6-7 кілометрів, каже Микола Каламуняк. Розповідає: частина шляху – до села Перетоки, на території Львівської області.

Вони зреагували, провели обстеження, здійснили заміри, на цю дорогу оголошений тендер.

За коментарем щодо ремонту дороги Суспільне звернулося до голови Іваничівської селищної ради Лідії Томашевської. З її слів, дорогу в селищі Іваничі і у селі Долинка відремонтують наступного року. «Було звернення сесійне до служби місцевих автомобільних доріг в області. Вони зреагували, провели обстеження, здійснили заміри, на цю дорогу оголошений тендер», – зазначила посадовиця.

Тендер на поточний дрібний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Іваничі – Долинка, протяжністю 3,9 кілометра, оголосили в листопаді. Фахівець зі зв’язків з громадськістю Служби місцевих автомобільних доріг в області Микола Комаровський розповів: прийом документів відбуватиметься до 22 грудня.

Читайте також: Звільнився і поїхав у Польщу на заробітки: деталі смерті лікаря з Рівного.

Реклама Google

Telegram Channel