Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Левандовський прокоментував результати «Золотого м'яча»-2021

Роберт Левандовський.

Фото: інстаграм.

Левандовський прокоментував результати «Золотого м'яча»-2021

Нападник Баварії та збірної Польщі Роберт Левандовський висловився щодо здобуття Ліонелем Мессі найпрестижнішої індивідуальної нагороди, яка стала для нього вже сьомою

«Для початку хочу привітати Мессі із виграшем «Золотого м'яча». Я хочу подякувати кожному журналісту, який голосував за мене і вважав мої досягнення важливими в 2021 році», написав Левандовський в Instagram, передає 24 Футбол.

Хочу подякувати Баварії за платформу, яку вона мені надала, щоб я досягнув успіху і здійснив свої мрії.

«Я здобув нагороду найкращого форварда. Жоден гравець не може виграти індивідуальну нагороду без сильної команди і відданих фанатів за спиною. Я – не виключення. Хочу подякувати Баварії за платформу, яку вона мені надала, щоб я досягнув успіху і здійснив свої мрії. Хочу подякувати товаришам із «ротен» і збірної Польщі, а також усім вболівальникам, що підтримуєте мене щодня. Це для мене багато означає.

І найголовніше – величезне дякую моїй сім'ї. Спасибі, мамо, спасибі, Анно, ти любов всього мого життя і найкращий друг, спасибі, сестро Мілено, друзі і керівництво, за постійну підтримку, що є основою моїх досягнень. Дякую», – зворушливо написав футболіст.

Читайте також: Офіційно: визначили володаря «Золотого м’яча» 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

 

Реклама Google

Telegram Channel