Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Передавала наркотики «з рук в руки»: на Волині викрили наркозбувачку (Фото)

Наркозловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України.

Фото поліції Волині.

Передавала наркотики «з рук в руки»: на Волині викрили наркозбувачку (Фото)

Незаконну діяльність волинянки припинили співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м. Нововолинськ) спільно із працівниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області

Правоохоронці встановили, що фігурантка промишляла на території Нововолинська. Вона збувала наркотики контактним шляхом – «з рук в руки». Аби задокументувати протиправні дії, проведено три оперативні закупки.  

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання наркозловмисниці вилучено близько сорока таблеток наркотичного засобу «Субутекс», 10 флаконів з сильнодіючим лікарським засобом, обіг якого обмежений, кошти, здобуті протиправним шляхом, та мобільний телефон.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень.

Усе це для проведення експертиз направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень. Її дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Зазначимо, що згідно з санкцією статті, жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.    

Читайте також: Силовики розповіли план дій в разі прориву українсько-білоруського кордону на Волині (Фото)

 

 

 

 

Джерело: Поліція Волині
Telegram Channel