Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Був Тете – стане Тетенком, або Тетенюком...»: бразилець з «Шахтаря» вже вбрався у вишиванку і вчить Гімн України (Відео)

Отакої!

Скріншот You-Tube каналу "Бомбардир".

«Був Тете – стане Тетенком, або Тетенюком...»: бразилець з «Шахтаря» вже вбрався у вишиванку і вчить Гімн України (Відео)

Футболіст молодий і дуже перспективний

Бразильський півзахисник донецького «Шахтаря» Тете відповів на питання, чи готовий він прийняти українське громадянство.

21-річний хавбек дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Бомбардир», інформує УНІАН.

«Я думав про це. Це справді гарна ідея, тому що в УПЛ діє ліміт на легіонерів. Збірна України? Не знаю. Думаю про це, та ще не знаю. Мені не важко було адаптуватися в Україні. Складно не буде, бо яке б я рішення не ухвалив, воно буде правильним, а правильні рішення завжди легко приймати», - сказав Тете.

Збірна України? Не знаю. Думаю про це, та ще не знаю.

Зауважимо, що вінгер «гірників» одружений на українці Тетяні.

Тете перейшов до «Шахтаря» з бразильського «Греміо» у 2019 році за 15 мільйонів євро. Наразі портал Transfermarkt оцінює вінгера у 20 млн євро - це найбільший показник у донецькому клубі на рівні з Додо та Манором Соломоном.

На рахунку Тете 8 голів й 1 асист в поточному сезоні УПЛ.

Тете виступав за молодіжні збірні Бразилії та двічі викликався до національної збірної своєї країни, проте поки що не дебютував за «Селесао».

Реклама Google

Читайте також: Ігор Бєланов та Олег Блохін переконані, що в Роберта Левандовського вкрали «Золотий м'яч».

Telegram Channel