Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Маліновський розповів, як високо «Аталанта» планує стрибнути у нинішньому сезоні

Наш козак!

Фото REUTERS.

Маліновський розповів, як високо «Аталанта» планує стрибнути у нинішньому сезоні

Команда, щонайменше, розраховує на путівку в Лігу чемпіонів...

Футболіст збірної України Руслан Маліновський, який виступає у складі «Аталанти», розповів, які завдання стоять перед його клубом у нинішньому сезоні чемпіонату Італії. 

Український півзахисник відзначив силу італійського чемпіонату та заявив, що перед командою з Бергамо не стоїть завдання виграти Скудетто. 

«Кожен матч граємо на перемогу. В кінці побачимо, як воно буде. Про Скудетто не розмовляють в клубі. Попереду дуже сильні команди.

Кожен матч граємо на перемогу. В кінці побачимо, як воно буде.

Я вважаю, що якщо ми закінчимо рік у Лізі чемпіонів, то це буде великим досягненням для Бергамо і для «Аталанти». Цей чемпіонат дуже важкий. Всі команди на дуже високому рівні. Конкуренція дуже висока за чотири місця. Ми граємо за Лігу чемпіонів, а далі подивимося», - розповів Маліновський у коментарі телеканалу «Футбол», повідомляє УНІАН.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні Маліновський зіграв 18 матчів за «Аталанту», в яких забив три голи і віддав одну результативну передачу. 

В останньому матчі «Аталанта» в рамках 15-го туру Серії А розгромила «Венецію» з рахунком 4:0. 

Після 15 зіграних матчів у «Аталанти» 31 бал в активі і команда Маліновського йде на 4-й позиції в турнірній таблиці чемпіонату Італії. 

У Лізі чемпіонів «Аталанта» після 5-ти турів посідає третє місце у своїй групі, маючи 6 очок. Перший - «Манчестер Юнайтед» (10 очок), другий - «Вільярреал» (7 очок), четвертий - «Янг Бойз» (4 очки). 

Свій наступний матч «Аталанта» зіграє 4 грудня в рамках чемпіонату Італії проти «Наполі» - лідера турніру. 

Читайте також: За скандальним врученням «Золотого м'яча» Ліонелю Мессі може стояти корупція у ФІФА.

Telegram Channel