Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Роберт Левандовський хоче чкурнути з «Баварії» у «Реал»

Нічого собі!

Фото REUTERS.

Роберт Левандовський хоче чкурнути з «Баварії» у «Реал»

Вже навіть придивляється до цін на квитки за маршрутом Мюнхен – Мадрид

Нападник збірної Польщі та мюнхенської «Баварії» Роберт Левандовський має намір змінити клубну прописку. 

Як повідомляє УНІАН з посиланням на видання As, поляк хоче покинути німецький клуб заради переходу в «Реал» Мадрид, щоб прийняти новий виклик і спробувати свої сили в іспанському чемпіонаті. 

33-річного голеадора привертають популярність мадридського клубу і його амбіції, у зв'язку з чим він вже давно мріє там грати.

33-річного голеадора привертають популярність мадридського клубу і його амбіції, у зв'язку з чим він вже давно мріє там грати. Нещодавно футболіст проінструктував свого агента Піні Захаві віддати максимальний пріоритет можливому трансферу в «Реал» Мадрид.

Відзначається, що керівництво «бланкос» високої думки про Левандовського, особливо про те, як він працює над своїм тілом. Однак в сферу їх інтересів входить також більш молодий бомбардир - Ерлінг Голанд з «Боруссії» Дортмунд. І «Реал» має намір поборотися за 21-річного норвежця, головними претендентами на якого називаються французький ПСЖ і англійський «Манчестер Сіті».

Нагадаємо, 29 листопада пройшла церемонія вручення «Золотого м'яча-2021». Головний нагорода дісталася Ліонелю Мессі, який у голосуванні обійшов Роберта Левандовського. Поляка ж визнали найкращим нападником за підсумками 2021 року. 

Левандовський прийшов до «Баварії» в 2014 році на правах вільного агента. Його попереднім клубом була «Боруссія» Дортмунд. 

У складі «Баварії» польський нападник зіграв в цілому 349 матчів, в яких він відзначився 319 забитими голами і 67 результативними передачами.

У поточному сезоні 33-річний Левандовскі забив 14 голів у 13 іграх у Бундеслізі. 

З «Баварією» Левандовський 7 разів ставав чемпіоном Німеччини, тричі вигравав Кубок Німеччини і 5 разів Суперкубок країни. По одному разу поляк перемагав у Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та на Клубному чемпіонаті світу.

Реклама Google

Читайте також: Душили палицею, аж поки не перестав дихати: підлітки намагалися вбити 7-річного хлопчика.

Telegram Channel