Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Заступник керівника ОП Татаров готує фальсифакцію конкурсу на очільника САП - Шабунін

Олег Татаров.

Фото 5 канал.

Заступник керівника ОП Татаров готує фальсифакцію конкурсу на очільника САП - Шабунін

А допомагає йому в цьому генпрокурорка Ірина Венедіктова, написав Шабунін

Голова правління «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін заявляє, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров готує фальсифікацію конкурсу на очільника САП, а допомагає йому в цьому генпрокурорка Ірина Венедіктова. Про це Шабунін написав у Facebook, інформує 5 канал.

«Нижче стейтмент країн G7 щодо фальсифікації конкурсу на керівника САП, яку готує Татаров. Допомагає йому в цьому Венедіктова. Якось зовсім «випадково» з сайту ОГП зник розділ, присвячений конкурсу. І зовсім «випадково» Венедіктова знесла з сайту оголошення про сьогоднішнє засідання комісії, яке має відбутися о 17:30 і буде транслюватися на офіційному YouTube каналі комісії», – написав голова правління ЦПК.

Це буде важливе засідання, адже на ньому члени комісії мали б оголосити бали за практичне завдання, де, за його словами, і буде видно фальсифікацію, а також призначати дату співбесіди з двома фіналістами.

Шабунін підкреслив, що це буде важливе засідання, адже на ньому члени комісії мали б оголосити бали за практичне завдання, де, за його словами, і буде видно фальсифікацію, а також призначати дату співбесіди з двома фіналістами.

Як відомо, Зеленський призначив Татарова заступником голови Офісу президента 5 серпня минулого року. Проти призначення Татарова в ОП виступила ініціативна група постраждалих під час Революції Гідності. Річ у тім, що Татаров під час подій Євромайдану працював у Міністерстві внутрішніх справ.

Після цього глава Офісу президента Андрій Єрмак пояснив, що звинувачення на адресу Татарова «не мають жодного відношення до його нинішньої роботи в ОП, оскільки є подіями чотирирічної давнини».

На початку грудня 2020 року НАБУ повідомило, що Татаров фігурує у справі про розкрадання майна Нацгвардії. Однак оголошення йому підозри затягнулося через те, що Венедіктова раптово змінила прокурорів у цій справі.

Зрештою, Татарову оголосили підозру, але через шість днів Офіс генпрокурора передав справу Татарова з НАБУ до СБУ, завдяки чому Татаров уникнув арешту.

Реклама Google

Читайте також: Уночі у Рожищах чоловік влаштував стрілянину​.

Telegram Channel