Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Бурбу намагалися видворити з України

Василь Бурба.

Фото Новинарня.

Бурбу намагалися видворити з України

Колишнього керівника Головного управління розвідки Міністерства обороги України України Василя Бурбу у п'ятницю, 3 грудня, хотіли видворити з країни як нелегала

 Це сталося в аеропорту «Бориспіль» після його прильоту в Україну.

Про це OBOZREVATEL розповіли власні інформовані джерела. Бурбу не хотіли пускати до країни за паспортом прикриття, який показав ексчиновник.

Ситуація вирішилася лише через три години – після того, як помічник колишнього голови розвідуправління привіз його справжній паспорт.

Ситуація вирішилася лише через три години – після того, як помічник колишнього голови розвідуправління привіз його справжній паспорт. Тільки після цього Бурбу вирішили все-таки пустити до країни.

Відомо, що представники Державної прикордонної служби в аеропорту тривалий час спілкувалися з кимось телефоном, перш ніж відпустити ексчиновника. Крім того, вони просили, щоб Бурба провів цілий рік за кордоном.

Нагадаємо: Василь Бурба заявив, що він має намір подавати до суду на президента Володимира Зеленського. Причиною цього стали заяви глави держави на пресмарафоні.

Крім того, генерал-полковник розповів про тиск на нього на початку року через «вагнергейт». Нібито від нього вимагали заперечувати існування спецоперації із затримання російських найманців, відомих як «вагнерівці». Через відмову сім'ю Бурби виселили з дому в Кончі-Заспі.

Читайте також: Волинські нардепи підтримали: бабця платитиме податки за продану на ринку городину​.

Telegram Channel