Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Водій, який спричинив потрійну ДТП у Луцьку, попросив вибачення у потерпілих (Фото. Відео)

Дотримуйтеся правил дорожнього руху!

Фото Інсайдер Медіа.

Водій, який спричинив потрійну ДТП у Луцьку, попросив вибачення у потерпілих (Фото. Відео)

8 жовтня у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали три автомобілі

У Луцьку судили водія фури «Renault Premium», який, рухаючись зі швидкістю 40 км/год, не вибрав безпечної швидкості, проявив безпечність та неуважність, неправильно оцінив дорожню обстановку, відволікся від її спостереження, не дотримавшись безпечної дистанції в’їхав у задню частину автомобіля «Volkswagen Transporter». Бус відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з автомобілем марки «Volkswagen Passat».

 

 У ДТП постраждали пасажири буса, двоє з яких отримали тяжкі травми, а ще двоє – середнього ступеня тяжкості.

Потерпілі у суді повідомили, що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не мають, оскільки останній відшкодував всі збитки, просив вибачення, цікавиться станом здоров`я.

Водій–правопорушник вину визнав повністю, щиро розкаявся, зазначив, що збитки потерпілим повністю відшкодував, попросив у них вибачення. Просив суд суворо його не карати та не позбавляти права керування транспортним засобом.

 

 Потерпілі у суді повідомили, що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не мають, оскільки останній відшкодував всі збитки, просив вибачення, цікавиться станом здоров`я. Просили суд не застосовувати до обвинуваченого покарання, яке необхідно відбувати реально, та не призначати додаткове покарання.

Тож правопорушник отримав 3 роки позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортними засобами із випробовуванням терміном 2 роки і 6 місяців.

Джерело: Реєстр судових рішень
Telegram Channel