Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Dj Nastia знову виступатиме в Москві

Анастасія Топольська вже виступала в Москві 8-9 травня 2021 року.

Фото Букви.

Dj Nastia знову виступатиме в Москві

Анастасія Топольська, відома під псевдонімом Dj Nastia, що є дружиною ексчлена Наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка, вдруге за 2021 рік виступить у столиці країни-агресора Москві

Про це повідомляють #Букви.

У суботу, 18 грудня, вона виступить у московському артцентрі Mutabor, який пов'язують з бізнесменом, що влаштував вечірку на честь Путіна.

На вебсайті агенції Resident Advisor, яка займається організацією виступу, також міститься ця інформація.

#Букви намагалися зв’язатись з Анастасією Топольською для отримання коментаря, але досі це зробити не вдалося.

Топольська стане частиною івенту MASK, який відбудеться в московському артцентрі Mutabor. Це підтвердили й організатори заходу.

#Букви намагалися зв’язатись з Анастасією Топольською для отримання коментаря, але досі це зробити не вдалося.

Дружина Сергія Лещенка – Анастасія Топольська виступала в Москві 8-9 травня 2021 року. Топольська брала участь в івенті HOROVOD в московському артцентрі Mutabor. Примітно, що Росія суттєво обмежила в’їзд іноземців до країни. Обставини того, як Топольська потрапила до Росії, залишаються невідомими.

Раніше Сергій Лещенко заявляв, що його дружина виступаючи в Росії, популяризує Україну та підтримує ЛГБТ й інші меншини, що потерпають від режиму Володимира Путіна та Рамзана Кадирова.

 Також журналісти повідомляли, що родичі дружини Лещенка дотримуються проросійських поглядів. Сестра Анастасії Топольської ділиться в соцмережах симпатією до президента Росії Володимира Путіна. Сама Топольська теж виступала з неоднозначними заявами щодо політичних питань. Зокрема, обурювався законом про квоти для української музики на радіо, за який голосував її чоловік.

Читайте також: Порошенко привітав українських волонтерів: у єдності наша сила!

Telegram Channel