Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині фермер врятував хлопчика, на якого напав пес (Фото)

Оце так!

Фото Pixabay.

На Рівненщині фермер врятував хлопчика, на якого напав пес (Фото)

Собака встиг прокусити дитині руку

На Рівненщині чоловік врятував восьмирічного хлопчика, на якого напав собака. Про це стало відомо з Facebook, де батько хлопчика написав пост вдячності. Суспільному він повідомив, що у сина покусана рука, з ним все добре. Фермер, який відігнав тварину від дитини, розповів, як це було.

Собака напав на хлопчика у селі Лючин, коли той ліпив сніжки. Про це 3 грудня повідомив батько дитини Аркадій Хорошун. У Facebook він написав, що тварина пошматувала хлопцю руки. Могло бути гірше, але місцевий фермер вирвав дитину з зубів пса, – зазначив чоловік.

Я їхав машиною, дивлюсь, собака біля дитини й дитина собі якби крутиться, грається. Потім звернув увагу обличчя й побачив, що вона плаче.

Як розповів керівник фермерського господарства Сергій Климчук, інцидент трапився, коли він повертався з Новомалина.

«Я їхав машиною, дивлюсь, собака біля дитини й дитина собі якби крутиться, грається. Потім звернув увагу обличчя й побачив, що вона плаче. Підбіг, відігнав собаку. Подзвонив бабусі, вона одразу прибігла, а за нею й мама хлопчика», – розказує Сергій Климчук.

Батько хлопчика Суспільному повідомив, що з сином все добре, він удома.

«Пощастило, що він був одягнений у міцний одяг, тож рани не глибокі. Прокусив одну ручку, а на іншій лише синці. Собака – сусідів. З ними все владнали, вони визнали свою провину, що не вгледіли, як відірвався пес та щодня відвідують Артема. Тож наразі все гаразд», – каже Аркадій Хорошун.

Читайте також: На Рівненщині школяр цькував вчительку в Instagram: його матір судили.

 

 

Telegram Channel