Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
В Італії заарештували президента «Сампдорії»

Попався, голубчику!

Фото ФК "Сампдорія".

В Італії заарештували президента «Сампдорії»

Цей клуб є принциповим суперником «Дженоа» Андрія Шевченка

Наприкінці року Італію стрясають скандали. У листопаді прокуратура зацікавилася фінансовими операціями «Ювентуса», а тепер проблеми з'явилися у президента «Сампдорії» Массімо Ферреро. Він був заарештований фінансовою гвардією Італії.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на La Gazzetta dello Sport, 70-річний функціонер підозрюється у фінансових злочинах, не пов'язаних з клубом. За відомостями джерела, під вартою зараз знаходиться лише Ферреро. Решта учасників кримінальної справи були відправлені під домашній арешт.

Ферреро придбав «Сампдорію» в червні 2014 року. Раніше Ферреро повідомив, що втомився від роботи з «Сампдорією» і шукає інвесторів, які могли б придбати клуб. 

Раніше прокуратура Італії порушила кримінальну справу за фактом фінансових махінацій щодо керівних осіб «Ювентуса». Президент «Ювентуса» Андреа Аньєллі, віце-президент Павло Недвед і колишній спортивний директор туринського клубу Фабіо Паратічі звинувачуються у відмиванні 50 млн євро.

«Сампдорія» є принциповим суперником футбольного клубу «Дженоа», який очолює український фахівець Андрій Шевченко. 

«Сампдорія» в 16 матчах набрала 15 очок і займає 15-е місце в турнірній таблиці Серії А. Лідером змагань є «Мілан», який в 16 зустрічах набрав 38 очок. Чинний чемпіон Італії - «Інтер». 

«Сампдорія» є принциповим суперником футбольного клубу «Дженоа», який очолює український фахівець Андрій Шевченко. 

Свій наступний матч в рамках чемпіонату Італії «Сампдорія» зіграє якраз проти «Дженоа». Дербі заплановано на 10 грудня. 

Реклама Google

Читайте також: Рінат Ахметов може продати «Шахтар»?.

Telegram Channel