Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волейбол: у дніпровському дербі переміг «Прометей»

Вболівальники познайомилися з гавайською волейболісткою.

Фото пресслужби СК Прометей.

Волейбол: у дніпровському дербі переміг «Прометей»

У 5-му турі Суперліги-Дмарт СК “Прометей” проводив один поєдинок. Суперницями підопічних Івана Петкова були волейболістки “Аланти”, а сам матч проходив у Слобожанському

У підсумку дніпровське дербі тривало всього три партії. Кращою ж бомбардиркою протистояння стала Адора Анае, яка сьогодні дебютувала за «червоно-білих». На рахунку догравальниці 12 балів, передає пресслужба Прометея.

Зустріч розпочалася зі спурту господарок майданчика — 4:0.

Зустріч розпочалася зі спурту господарок майданчика — 4:0. Активними діями в ці хвилини відзначилася Богдана Анісова. У першій партії наш капітан записала до свого активу 8 очок. Потім замість неї вийшла саме американка.

На днях нам грати проти «Девелопреса» в Лізі чемпіонів — про це точно пам'ятає наставник «Прометея», а тому ротація складу тут цілком доречна. По ходу поєдинку на паркеті також з'являлися Ольга Гейко та Анна Харчинська.

Артем Дигтяренко ще до екватора сету скористався тайм-аутом, бо відрив між опонентками на той момент складав п'ять пунктів — 11:6. Далі наші спортсменки взяли ще декілька очок завдяки блоку, зокрема Хейді Казанова «зачохлила» Валерію Нудьгу — 15:8.

Адора з лавки запасних пішла подавати і відразу ж заробила ейс — 22:12. Пройшла атака першим темпом Діани Мелюшкиної. Згодом блокуюча разом з Гейко не дала м'ячу перелетіти сітку після пострілу Юлії Литвиненко — підстраховка в гостей не спрацювала — 25:15.

Читайте також: Волейбол: «Прометей» зіграє з поляками у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів (Трансляція)

Другу партію «Прометей» завершив з ще більшим відривом. У «Аланти» не виходило взагалі нічого. Посипалися помилки, тому в підсумку дніпрянки змогли набрати лише 11 балів. Цікаво, що після цього в заключному відрізку з вогником в очах вони вперше вийшли вперед — 3:5. Втім, дуже скоро команда Петкова його загасила, продовживши диктувати свої умови на майданчику — 25:12.

Реклама Google

Telegram Channel