Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Волинський митник, чия зміна пропустила велику контрабанду, отримав посаду на Львівщині

На м/п «Ягодин» Юрій Приходько працював у 2021 році.

Фото ілюстративне.

Волинський митник, чия зміна пропустила велику контрабанду, отримав посаду на Львівщині

Із заступника начальника митниці до начальника зміни і за рік – на попереднє місце роботи

Працівника Волинської митниці Юрія Приходька призначили виконувачем обов’язків заступника начальника Львівської митниці. Цього року проти нього порушували дисциплінарне провадження, проте його закрили.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

У пресслужбі Волинської митниці цю інформацію підтвердили. Відповідне рішення, наголошують, ухвалило керівництво Держмитслужби.

«Волинська митниця отримала лист Держмитслужби про те, що Юрій Приходько має бути відряджений для виконання обов’язків заступника начальника Львівської митниці. Лист ми отримали вчора і зараз готуються документи на виконання цього рішення. Це не заступник, який призначений за результатом конкурсного відбору, це виконання обов’язків», – повідомила речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Ще на початку року його зміна потрапила у скандал – пропустила велику партію цигарок, яку затримали у себе польські митники.

Юрій Приходько наразі працює начальником відділу митного оформлення («начальник зміни» по народному) № 4 м/п «Ягодин». Ще на початку року його зміна потрапила у скандал – пропустила велику партію цигарок, яку затримали у себе польські митники. Щодо Юрія Приходька було порушено дисциплінарне провадження, проте його закрили.

«22 лютого 2021 року під час роботи його зміни у Дорогуську поляки знайшли велику партію цигарок. З цього приводу за фактом було порушене дисциплінарне провадження і в результаті перевірки встановлено, що Юрій Приходько у цей час перебував у відпустці і не міг бути причетним до переміщення цих цигарок», – інформують у відомстві.

Відповідно до поданих декларацій, на м/п «Ягодин» Юрій Приходько працював у 2021 році. До того він перебував на посаді заступника начальника Львівської митниці, куди нині його відрядили виконувати обов’язки.

Читайте також: Волинському податківцю, який погорів на хабарі, повернули 365 тисяч гривень

 

 

 

Telegram Channel