Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як композитор Ігор Крутой обізвав співачку Олю Полякову (Відео)

То тепер їй фіолетово на думки інших...

Фото із сайту karavan.ua.

Як композитор Ігор Крутой обізвав співачку Олю Полякову (Відео)

Тепершнія зірка українського шоу-бізнесу розповіла про приниження з боку чоловіків. Називали її «дуплом» і «співаючими трусами»

Відома українська співачка Оля Полякова, як виявилося, не завжди була впевненою в собі артисткою, яка не звертає увагу на критику. Зірку неодноразово принижували чоловіки, які дозволяли собі говорити образи на її адресу.

Разом з Машею Єфросиніною в новому випуску шоу «Дорослі дівчатка» співачка обговорила стереотипи й критику, через яку люди можуть сильно страждати, інформує unian.ua.

Так, Полякова зізналася, що на початку її кар'єри вона була в Монако разом зі своїм чоловіком. Там проходило святкування, де був присутній російський продюсер і композитор Ігор Крутой. Співачка ще не була популярною, але дуже хотіла виступити перед людьми. 

Коли Полякова виходила на сцену, Крутой і його дружина просто встали з-за столу і почали виходити із залу. Чоловік співачки підбіг до російського продюсера і попросив його залишитися, щоб подивитися її виступ. Однак Крутой поставився до Полякової зневажливо, він її обізвав.

Однак Крутой поставився до Полякової зневажливо, він її обізвав.

Точної фрази Крутого співачка не пам'ятає. За її словами, він обізвав її мало не «співаючими трусами». Після цього Полякова сильно переживала і комплексувала. Але зараз їй вже все одно на критику, адже за нею стоїть величезна аудиторія, яка її любить.

Крім Крутого співачку принижував ще один чоловік. На початку кар’єри Полякової звукорежисер називав її «дуплом». Це сильно зачіпало артистку, через образливі слова вона втрачала все бажання створювати пісні й могла записувати одну композицію понад шість місяців.

Але зараз, коли Полякова стала однією з найвідоміших співачок України й зуміла розвинути свій талант, критика і принизливі образи проходять повз її вуха. За словами артистки, люди часом не усвідомлюють, що своїми словами вони можуть ображати іншу людину, якщо той не вміє реагувати на грубість.

Читайте також у нас: «Під час риболовлі потонув чоловік, його вагітну дружину шукають п'яту добу».

Telegram Channel