Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині правоохоронці виявили порушення правил полювання (Фото)

Складено адмінматеріали.

Ковельське районне управління поліції Волинської області.

На Волині правоохоронці виявили порушення правил полювання (Фото)

Поліцейські проводять превентивні заходи щодо дотримання мисливцями правил полювання

Правоохоронці Ковельського районного управління поліції спільно з представниками лісової охорони, екологічної служби та УТМР на вихідних здійснили рейдові перевірки з метою виявлення фактів незаконного полювання та недопущення надзвичайних подій, пов’язаних зі зброєю.

Під час проведення цих заходів на території Ковельського району було виявлено 4 факти порушення правил використання об’єктів тваринного світу мисливцями та  складено відповідні адміністративні матеріали за статтею 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час проведення цих заходів на території Ковельського району було виявлено 4 факти порушення правил використання об’єктів тваринного світу мисливцями та складено відповідні адміністративні матеріали за статтею 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ст. 85 КУпАП. Порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин, допускання собак у мисливські угіддя без нагляду, полювання з порушенням установленого для певної території (регіону, мисливського господарства, обходу тощо) порядку здійснення полювання), яке не мало наслідком добування, знищення або поранення тварин, а також транспортування або перенесення добутих тварин чи їх частин без відмітки цього факту в контрольній картці обліку добутої дичини і порушень правил полювання та в дозволі на їх добування тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від тридцяти до дев'яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В ході перевірок особлива увага зверталася на дотримання мисливцями заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю, а також працівниками поліції проведено бесіди виховного характеру щодо не допущення нещасних випадків під час полювання .

Реклама Google

Джерело: Ковельське районне управління поліції Волинської області
Telegram Channel