Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як прикрасити жіночу футболку: принт чи аксесуар

Таку футболку можна зробити яскравішою.

Фото Pixabay.

Як прикрасити жіночу футболку: принт чи аксесуар

Найпростішу футболку можна перетворити на ексклюзивну річ

Сьогодні жіночі футболки недорогі випускаються без прикрас. Тому хочеться зробити куплену майку яскравою та незвичайною. Зробити це самостійно нескладно. Як прикраса підійде принт або аксесуар. Вийде ексклюзивна річ, якої точно ні в кого не буде. Який варіант декору вибрати? У статті докладно описано кожен варіант.

Декорування футболки за допомогою принта

Принт ― це один із найпопулярніших варіантів декорування. Такий одяг завжди у моді. Можна вибирати принти з особистих уподобань. За допомогою простих малюнків можна швидко перетворити будь-яку річ. Якщо подивитися на модні речі сучасних дизайнерів, можна знайти колекції з яскравими принтами. Для нанесення підходить Fruit of the Loom Луцк одяг будь-яких кольорів. Принти добре поєднуються не лише з футболками, а й іншими типами одягу.

Перенести на тканину принт можна двома способами:

  • за допомогою гарячої обробки;

  • пришити вручну.

Принт можна надрукувати самостійно на принтері. При цьому не потрібна спеціальна техніка. Достатньо вибрати трафаретний папір. Можна придбати сублімаційне чорнило, яке надовго закріплюється в тканині при переносі.

Якщо немає можливості виготовити принт самостійно. можна придбати готовий варіант. Трафарети випускають на плівці. Можна вибрати кілька варіантів і поєднувати в одну цілу композицію.

Ще один спосіб роботи з принтом - готові трафарети. Їх можна придбати у художніх магазинах. За допомогою валика чи спеціальних фломастерів наноситься малюнок. Фарби для тканин водостійкі, не стираються після прання.

Прикраса футболок за допомогою аксесуарів

Прикрашати речі можна будь-якими деталями. Підходить бісер, ажурні стрічки, стрази, бахрома. За допомогою металевої фурнітури можна створити унікальну футболку. Тут для творчих людей фантазія необмежена. Можна нанести трафарет, після чого прикрашати вибраними аксесуарами.

За допомогою фатину та ниток можна створити композицію з кольорів. Цікаво виглядають маки на білому кольорі. Композиції залежать від настрою та особистих уподобань.

За допомогою підручних засобів можна створити унікальну річ, яка дивуватиме оточуючих.

Telegram Channel