Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Горохівщині 14 га землі віддадуть на переробку сміття

Фото ілюстративне.

Фото: Вікіпедія.

На Горохівщині 14 га землі віддадуть на переробку сміття

Вирішити проблему планують спільно з автсрійськими підприємцями

Відбулася чергова зустріч Горохівського міського голови Віктора Годика, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія Гайдука, Мар’янівського селищного голови Олега Басалика, Берестечківського міського голови Ігоря Грудзевича з австрійським підприємцем Крістіаном Чернером, йдеться на сайті Горохівської громади.

На території Мар’янівської селищної територіальної громади готується нова земельна ділянка площею 14 гектарів для передачі в довгострокову оренду австрійському підприємцеві для будівництва полігону ТПВ та встановлення там сміттєсортувальної лінії.

В ході зустрічі обговорили подальший алгоритм дій, пов’язаний з вирішенням проблем поводження з твердими побутовими відходами. Зокрема, Мар’янівський селищний голова Олег Басалик повідомив, що на території Мар’янівської селищної територіальної громади готується нова земельна ділянка площею 14 гектарів для передачі в довгострокову оренду австрійському підприємцеві для будівництва полігону ТПВ та встановлення там сміттєсортувальної лінії. Наразі стоїть завдання щодо перевірки даної земельної ділянки на відповідність державним будівельним та санітарним нормам. Керівники громад також обговорили рекультивацію старого сміттєзвалища поблизу міста Горохова.

З метою підписання попередньої угоди, а також розрахунку орієнтовної вартості проєкту, тарифів на вивезення сміття і т.д., домовилися про чергову зустріч у січні 2022 року.

Читайте також: На трасі Луцьк-Горохів автомобіль з’їхав з дороги.

Реклама Google

Telegram Channel