Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Авто вилетіло на зустрічку: сталася смертельна ДТП, багато постраждалих (Фото)

Триває слідство.

Фото Нацполіція.

Авто вилетіло на зустрічку: сталася смертельна ДТП, багато постраждалих (Фото)

21 грудня, близько 18:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком на території Генічеського району

На місце пригоди виїхали керівництво відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, слідчо-оперативні групи районного відділу поліції та обласного главку. Наразі проводяться необхідні слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

В результаті ДТП 33-річний житель м. Харків, який перебував за кермом останнього транспортного засобу, загинув на місці пригоди, а його 31-річну дружину зі своїм 16-річним братом госпіталізували в реанімаційне відділення Генічеської центральної районної лікарні.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно на 480 кілометрі автодороги Харків – Сімферополь. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 30-річна мешканка Дніпропетровської області, керуючи автомобілем «Lexus Lx450», не врахувала дорожні умови, а саме засніженість дорожнього покриття, в результаті не впоралася з керуванням,  виїхала на зустрічну смугу та здійснила лобове зіткнення з автомобілем «Ssang Yong Rexton».

В результаті ДТП 33-річний житель м. Харків, який перебував за кермом останнього транспортного засобу, загинув на місці пригоди, а його 31-річну дружину зі своїм 16-річним братом госпіталізували в реанімаційне відділення Генічеської центральної районної лікарні. Також в медзаклад з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені водій «Lexus» та її 39-річний пасажир.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. З метою неупередженого та всебічного розслідування поліція просить очевидців ДТП, водіїв, які могли зафіксувати момент автопригоди на відеореєстратори, зв’язатися зі старшим слідчим з особливих доручень Віктором Овдійчуком (0669464810) або зателефонувати на спецлінію «102».

Читайте також: У Польщі в смертельних ДТП загинуло двоє українців.

 

 

 

Джерело: Поліція Херсонської області
Telegram Channel