Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зірка легендарного російського фільму заявила про тяжку хоробу (Фото)

Акторка проходить лікування.

Фото Pixabay.

Зірка легендарного російського фільму заявила про тяжку хоробу (Фото)

Відома польська актриса Барбара Брильська, яка зіграла одну з головних ролей в радянському фільмі «Іронія долі або з легким паром», зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям

У 2020 році вона розповідала, що бореться з онкологічним захворюванням і страждає від болю в спині. Зараз же, каже Брильська, у неї зламаний хребет. Про це вона сказала в коментарі порталу PopCornNews, передає УНІАН.

Треба почекати, я дуже не в формі. Молюся.

«Боюся, не дочекаєтеся [зустрічі]. Тому що я хвора, голос у мене зараз сильно поганий. Треба почекати, я дуже не в формі. Молюся. Я не можу навіть зустрітися з людьми. Зламаний хребет... ви розумієте, що це таке? Це довго все відбувається - реабілітація і так далі. Я не в формі - у фізичній і в духовній. Що буде далі, не знаю», - зізналася вона.

Нагадаємо, в лютому цього року помер зірка фільмів «Іронії долі» і «Службового роману» Андрій Мягков. Йому було 82 роки. Коментуючи його смерть, Брильська зізналася, що дуже любила колегу. «У мене немає сил говорити. Я плачу. Він був прекрасним актором, прекрасною людиною», - зізналася тоді вона.

Читайте також: У всесвітньо відомої акторки виявили рак (Фото).

Реклама Google

 
 

 

 

Telegram Channel