Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Фанати «Вест Хема» та «Тоттенхема» влаштували криваву бійку перед матчем (Відео)

Оце так...

Скриншот із відео.

Фанати «Вест Хема» та «Тоттенхема» влаштували криваву бійку перед матчем (Відео)

Поліції довелося заспокоювати невгамовних уболівальників

Вболівальники лондонських Тоттенхема та Вест Хема влаштували масову бійку перед матчем футбольних команд у Кубку англійської ліги у середу, 22 грудня, повідомляє 24 Канал.

Матч відбувся на стадіоні «шпор», проте це не завадило тисячам фанатам «молотобійців» підтримати команду з трибун.

Одного з фанів знайшли непритомним на тротуарі. Правоохоронцям вдалося зупинити масові бійки лише за допомогою кінної гвардії, яка використовувала кийки проти невгамовних вболівальників.

Місцеві ЗМІ зазначають, що поліції не відразу вдалося вгамувати гарячих фанатів. Зіткнення ультрас відбулося відразу у декількох місцях, у тому числі й біля станцій метро.

Також йдеться про те, що в деяких вболівальників була помітна кров на обличчі. Одного з фанів знайшли непритомним на тротуарі. Правоохоронцям вдалося зупинити масові бійки лише за допомогою кінної гвардії, яка використовувала кийки проти невгамовних вболівальників. Поки що не відомо, хто ініціював бійку.

У поліції запевнили, що використають відеозаписи для визначення винних у сутичках.

До слова, матч завершився перемогою Тоттенхему з рахунком 2:1. Андрій Ярмоленко вийшов на поле у складі гостей на 80-й хвилині поєдинку. Українець був близьким до того, аби врятувати команду від поразки.

Читайте також: Назвали місце збірної України з футболу у рейтингу ФІФА.

Telegram Channel