Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Юрій Вернидуб продовжив контракт із «Шерифом»

Наш козарлюга!

Фото REUTERS.

Юрій Вернидуб продовжив контракт із «Шерифом»

Український фахівець вивів клуб на абсолютно новий рівень...

Молдавський «Шериф» продовжив контракт з українським тренером Юрієм Вернидубом.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт «Шерифа».

Нова угода розрахована до кінця 2024 року. Попередня спливала влітку 2022-го.

«У головного тренера нашої першої команди Юрія Миколайовича Вернидуба починається нове часове обчислення. ФК «Шериф» офіційно оголошує про те, що між сторонами досягнута домовленість, після чого керівництво клубу і Юрій Вернидуб поставили підписи під договором, який продовжив угоду до кінця 2024 року», - йдеться в повідомленні «Шерифа».

Нагадаємо, раніше Вернидуб натякав, що був би не проти попрацювати в більш іменитому клубі. Днями ЗМІ також повідомляли, що український фахівець отримав привабливу пропозицію із Саудівської Аравії.

Вернидуб очолив «Шериф» у грудні 2020 року. За підсумками сезону 2020-2021 український тренер привів «Шериф» до чемпіонського титулу, а також вийшов у фінал національного кубка, де поступився.

За підсумками сезону 2020-2021 український тренер привів «Шериф» до чемпіонського титулу, а також вийшов у фінал національного кубка, де поступився.

У цьому сезоні Вернидуб вперше в кар'єрі виступав у Лізі чемпіонів. На шляху до групового етапу «Шериф» подолав чотири раунди кваліфікації.

Під керівництвом українця «Шериф» став першим молдавським клубом, який пройшов у груповий етап ЛЧ.

На груповому етапі «Шериф» став справжньою сенсацією. Команда Вернидуба змогла набрати 7 очок в одній групі з «Реалом», «Інтером» і «Шахтарем» (перемога над мадридцями та 4 очки в двох іграх з «гірниками») і посісти третє місце.

«Шериф» пробився в плей-оф Ліги Європи і став першим молдавським клубом, який зіграє у весняній частині єврокубків.

Читайте також: Вибирати мандарини — ціла наука.

Telegram Channel