Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волейбол: Плотницький провів найрезультативніший матч (Відео)

Настріляв аж... 17: Волейбольна Україна вітає Олега!

Фото пресслужби ВК Перуджа.

Волейбол: Плотницький провів найрезультативніший матч (Відео)

Команда українця вже місяць йде без поразок

Волейбольний клуб «Перуджа» здобув шосту перемогу поспіль в італійській Суперлізі, передає Суспільне.

Цього разу підопічні Ніколи Грбіча, серед яких і українець Олег Плотницький, обіграли «Чістерну» з рахунком 4:1 за партіями.

Водночас Плотницький видав найрезультативніший матч сезону та допоміг команді втриматись на першому місці в турнірній таблиці національної першості.

«Перуджа» розпочала виїзну зустріч із поразки в стартовому сеті з розривом у два очки - 25:27. Однак наступні три партії колектив Плотницького провів більш успішно. Уже в наступному сеті гості обіграли суперників із перевагою в 6 пунктів. А в третій партії взагалі розгромили опонентів - 25:10. Заключний сет так само залишився за «Перуджою» і приніс їй уже шосту перемогу поспіль у чемпіонаті.

Щодо українського волейболіста, то він загалом набрав 17 очок і зумів відзначитись у кожній із партій.

Щодо українського волейболіста, то він загалом набрав 17 очок і зумів відзначитись у кожній із партій. Він заробив три очки на подачі, одне очко за рахунок вдалого блоку і ще 13 - під час атакувальних дій із гри.

Цей результат є найкращим для Плотницького в цьому сезоні - раніше він набирав 14 пунктів у матчі проти «Чівітанови» в італійській Суперлізі.

Читайте також: Чим перед волейболом займалася наш капітан Надія Кодола...

Чемпіонат Італії. 14-й тур

«Чістерна» - «Перуджа» - 1:3 (27:25, 19:25, 10:25, 19:25)

Telegram Channel