Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Колишня дівчина Мілевського: «Я своє натр*халася. Вже не хочу сексу» (Фото)

Мені здається, будь-яка розумна жінка в житті має стільки захоплень, чим себе зайняти: саморозвиток, робота, діти, подорожі…

Фото Instagram. Валерія Крук.

Колишня дівчина Мілевського: «Я своє натр*халася. Вже не хочу сексу» (Фото)

Валерія Крук розповіла, що для неї важливо у стосунках

Колишня дівчина Артема Мілевського Валерія Крук, яка нині зустрічається з іншим екс-форвардом київського «Динамо» та збірної України Олександром Яковенком, розповіла про своє інтимне життя, передає Спорт.юа.

«Я зрозуміла, що вже не дуже й хочу сексу. Знаєте, як дієтологи кажуть, коли дивляться аналізи печінки: «Ви своє вино вже випили». Так і в мене: я вже своє натрахалася. Коли жінки кажуть, що у 40 років хочуть трахатись, я в це не вірю, чесно. Вже більше хочеться іншого: купіть мені, поговоріть зі мною… Дуже хочу куховарити весь час. Тільки не трахатись!

Коли жінки кажуть, що у 40 років хочуть трахатись, я в це не вірю, чесно.

Секс усім потрібен по-різному. Кожен організм індивідуальний. Так і у сексі. Добре, коли і чоловікові, і жінці потрібно плюс-мінус стільки ж. А коли одній людині фізіологічно потрібно один раз на тиждень, а другій – п'ять, то тут починається дисонанс. Такий шлюб має невеликий шанс на виживання.

Ось чим відрізняється чоловік від жінки. Жінка перш за все хоче у голові, а у чоловіків це більш фізіологічно. Якщо я не люблю чоловіка і не відчуваю якихось емоцій до нього, то можу спокійно жити рік без сексу. І мені це не псує життя. Я можу бути однаково щасливою як із сексом, так і без. Мені важливий об'єкт. Якщо є коханий чоловік – тоді так.

Мені здається, будь-яка розумна жінка в житті має стільки захоплень, чим себе зайняти: саморозвиток, робота, діти, подорожі… Не все зводиться до сексу. Це найпримітивніше. Або це вже я старію.

У мене були перерви. Тоді я сублімувала. А зараз я вже п'ять років у стосунках», – сказала Валерія.

Читайте також: Сума вражає: Скільки витрачає Міля? Розкішне життя Мілевського (Відео)

 
 
 
 
 
 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel